Проект «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах в Україні»

Відбувся Круглий стіл «Захист земельних прав та можливість запровадження функцій Земельного обмудсмена»

15.06.2017

Представники 10 установ та організацій взяли участь у Круглому столі «Захист земельних прав та можливість запровадження функцій Земельного обмудсмена», який відбувся 15 червня в Києві, в офісі Світового банку. За результатами презентації дослідження "Перспективи запровадження посади земельного омбудсмена в Україні. Юридичні аспекти», проведеного в рамках Проекту Олександром Поліводським, відбулося експертне обговорення.

Із повідомленнями про нинішній стан справ із захистом прав у сфері земельних відносин виступили представники офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ігор Омельченко,  заступник бізнес-омбудсмена Ярослав Грегірчак, директор Департаменту землеустрою, використання та охорони земель Держгеокадастру Олександр Краснолуцький, старший юридичний радник Проекту USAID "Підтримка аграрного і сільського розвитку" Павло Кулинич, віце-президент Асоціації адвокатів Зоя Ярош.

В обговоренні взяли участь професор Кафедри аграрного та земельного права Юридичного факультету Київського національного університету ім.Т.Шевченка Володимир Носік, представник Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні Александер Шкурла, Всеукраїнської аграрної ради - Михайло Соколов, Асоціації фермерів та землевласників України, IFC, Офісу підтримки реформ при Мінагрополітики.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ "Перспективи запровадження посади земельного омбудсмена в Україні. Юридичні аспекти".

ДОСЛІДЖЕННЯ "Перспективи запровадження посади земельного омбудсмена в Україні. Юридичні аспекти".


На фото: (1) дискусія, (2) презентація Олександра Поліводського, (3) Ігор Омельченко – керівник відділу з питань дотримання житлових та земельних прав управління з питань дотримання економічних прав Департаменту з питань дотримання соціально-економічних та гуманітарних прав, офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини; (4) Ярослав Грегірчак, заступник бізнес-омбудсмена; (5) Зоя Ярош, віце-президент Асоціації адвокатів України.




Партнери