Проект «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах в Україні»

Оголошення про конкурсний відбір індивідуального консультанта на посаду «Молодший аналітик»: конкурс продовжено до 11 вересня

04.09.2017

Оголошення про конкурсний відбір індивідуального консультанта на посаду

«Молодший аналітик» 

ЗАПРОШЕННЯ ДО ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ 

(КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ – КОНСУЛЬТАНТ –МОЛОДШИЙ АНАЛІТИК) 

Україна

Проект «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах»

Грант № TF016590

Назва завдання: ”Відбір індивідуального консультанта - молодшого аналітика ”

Номер завдання (згідно плану закупівель):  №KEI-IC-20 

Уряд України одержав від Міжнародного банку реконструкції та розвитку грант для фінансування проекту «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах» (далі – Проект). Даний проект було створено для підтримки Уряду в розробці стратегії реформи аграрного сектору, а також її окремих компонентів на основі фактичних даних, та для моніторингу впровадження реформ. 

Одним із завдань співпраці Проекту з  Держгеокадастром є розробка процедури моніторингу використання земель на основі методів дистанційного зондування Землі (космічні знімки та аерозйомки) для забезпечення управління, контролю та моніторингу фактичного використання земель сільськогосподарського призначення, а також інших земель, що фактично знаходяться в сільськогосподарському обробітку за межами населених пунктів в Україні для двох пілотних районів. Наразі дане завдання впроваджується консультантами, які були найняті міжнародною неурядовою організацією «Київський економічний інститут».

З метою підвищення ефективності нагляду за виконанням послуг з розробки процедури моніторингу використання земель на основі методів дистанційного зондування Землі та отримання фахової допомоги з питань землевпорядкування, міжнародна неурядова організація «Київський економічний інститут», як виконавець Проекту, має намір залучити індивідуального консультанта  (далі - Консультант) на посаду Консультант з питань землевпорядкування та методів дистанційного зондування землі.

Міжнародна громадська організація «Київський економічний інститут» запрошує кваліфікованих кандидатів взяти участь у конкурсі на заміщення зазначеної вакантної посади.

Зацікавлені кандидати мають надати інформацію про відповідність їх кваліфікації вимогам щодо надання послуг у формі резюме (CV) українською та англійською мовами, які підтверджують що вони є кваліфікованими та мають відповідний досвід для виконання зазначених послуг.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду наведено нижче.

Обов’язкові вимоги:

1. Вища освіта  зі спеціалізацією в економіці, фінансах, статистиці або інших суміжних галузях; 

2. Досвід роботи з проведення емпіричних наукових досліджень в галузі економіки, фінансів, сільського господарства, земельних відносин; 

3. Підтверджений досвід практичного застосування програми «Stata» або іншого статистичного програмного забезпечення; 

4. Підтвердження навичок написання аналітичних робіт/ статей/ досліджень англійською та українською мовами; 

5. Впевнений користувач ПК;  

6. Вільне володіння усною та письмовою українською мовою та робочий рівень володіння англійською мовою. 


Бажанні вимоги:

1.      Диплом кваліфікації магістра за спеціальністю економіка сільського господарства або економічний аналіз;

2.      Досвід роботи в міжнародних проектах, бажано пов’язаних з земельними відносинами;

3.      Обізнаність з сільськогосподарською та земельною статистикою;

4.      Розуміння щодо питань, пов’язаних із проведенням земельної реформи в Україні. 

5.      Вміння виконувати завдання у стислі часові терміни. 

Міжнародна громадська організація «Київський економічний інститут» має право вимагати надання документів, які підтверджують кваліфікацію зацікавлених консультантів.

Переможцю конкурсу, для надання зазначених послуг, необхідно буде здійснити реєстрацію у відповідних установах та отримати статус фізичної особи-підприємця.

Консультант буде відібраний відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів (IC), як викладено в "Керівництві з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку", затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.), ("Керівництво із закупівлі послуг консультантів"). 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 "Керівництва із закупівлі послуг консультантів", в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.


Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 "Керівництва із закупівлі послуг консультантів", в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

Висловлення зацікавленості із зазначенням номера завдання та резюме (CV) слід направляти поштою або електронною поштою за наведеною нижче адресою до: 17:00, 18 вересня 2017 р.  

Будь ласка, зазначте в темі листа: "Заявка на посаду консультанта - молодшого аналітика (консультаційні послуги)".

Додаткова інформація може бути  отримана за наведеною нижче електронною адресою. 

Міжнародна громадська організація «Київський економічний інститут», 
вул. Дмитрівська, 92-94 
01135, Київ, Україна Проект «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах»
тел.: (38-044) 492-80-12
факс: (38-044) 492-80-11
E-mail: land_project@kse.org.ua

http://www.kse.org.ua/en/about/KSE-team/vacancy/TF016590_2/




Партнери