Проект «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах в Україні»

Оголошення про конкурсний відбір індивідуального консультанта на посаду «Провідний консультант з питань аналітичних досліджень»: конкурс продовжено до 18 вересня

12.09.2017

Оголошення про конкурсний відбір індивідуального консультанта на посаду «ПРОВІДНИЙ КОНСУЛЬТАНТ З ПИТАНЬ АНАЛІТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ»

ЗАПРОШЕННЯ ДО ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ (КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ – ПРОВІДНИЙ КОНСУЛЬТАНТ З ПИТАНЬ АНАЛІТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ)

Україна

Проект підтримки реформ у сільському господарстві та земельних відносинах

Грант № TF016590

Назва завдання: ”Відбір провідного консультанта з питань аналітичних досліджень”

Номер завдання (згідно плану закупівель): №KEI-IC-24

Уряд України одержав від Міжнародного банку реконструкції та розвитку грант для фінансування проекту підтримки реформ у сільському господарстві та земельних відносинах (далі – Проект). Даний проект було створено для підтримки Уряду в розробці стратегії реформи аграрного сектору, а також її окремих компонентів на основі фактичних даних, та для моніторингу впровадження реформ.

Проект надає Міністерству аграрної політики та продовольства України, Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та іншим центральним органам виконавчої влади можливість (i) робити обґрунтований політичний вибір та оцінювати відповідні альтернативи; (ii) підвищити прозорість та покращити підзвітність відповідних інституцій, що залучені до розробки та впровадження реформи; (iii) стимулювати публічні дебати щодо ключових реформ; (iv) сприяти залученню приватних інвестицій.

Для забезпечення реалізації Проекту, міжнародна громадська організація «Київський економічний інститут», як виконавець Проекту, має намір залучити індивідуального консультанта (далі - Консультант) на посаду провідного консультанта з питань аналітичних досліджень.

Міжнародна громадська організація «Київський економічний інститут» запрошує кваліфікованих кандидатів взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади.

Зацікавлені консультанти мають надати інформацію про відповідність їх кваліфікації вимогам щодо надання послуг у формі резюме (CV) українською та англійською мовами, які підтверджують що вони є кваліфікованими та мають відповідний досвід для виконання зазначених послуг. Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду наведено нижче.

Обов’язкові вимоги:

1. Вища освіта з економіки, фінансів, економічного аналізу, стратегічного планування або інших суміжних галузей;

2. Не менше 5 років досвіду роботи аналітиком/ консультантом/експертом в галузі аграрної економіки/ земельних відносин/ розвитку секторів економіки;

3. Навички проведення аналітичних досліджень, побудованих на великих обсягах даних, моделювання сценаріїв на базі експертних оцінок ;

4. Досвід координації діяльності співробітників щодо обробки статистичної інформації, підготовки аналітичних даних, забезпечення контролю якості і термінів виконання завдань;

5. Досвід написання наукових статей, блогів, проведення презентацій, в тому числі можливість представити результати складних аналітичних та наукових досліджень для неспеціалізованої аудиторії;

6. Вільне володіння українською та англійською мовами;

7. Досвідчений користувач пакету MS Office, знання програми STATA.

Бажанні вимоги:

1. Науковий ступінь в галузі аграрної економіки, економічного аналізу або еквівалент;

2. Досвід аналітичної / програмної роботи у сфері земельних відносин, в тому числі в рамках діяльності незалежних неурядових організацій, експертних спільнот та наявність рецензованих публікацій;

3. Знання основних засад розвитку сільського господарства / земельних відносин в Україні та інших країнах;

4. Досвід роботи аналітиком в міжнародних проектах у галузі сільського господарства / земельних відносин/ розбудови економічних відносин.

Міжнародна громадська організація «Київський економічний інститут» має право вимагати надання документів, які підтверджують кваліфікацію зацікавлених консультантів.

Переможцю конкурсу, для надання зазначених послуг, необхідно буде здійснити реєстрацію у відповідних установах та отримати статус фізичної особи-підприємця.

Консультант буде відібраний відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів (IC), як викладено в "Керівництві з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку", затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.), ("Керівництво із закупівлі послуг консультантів").

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 "Керівництва із закупівлі послуг консультантів", в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів.

Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

Висловлення зацікавленості із зазначенням номера завдання та резюме (CV) слід направляти поштою або електронною поштою за наведеною нижче адресою до: 17:00, 18 вересня 2017 р.

Будь ласка, зазначте в темі листа: "Заявка на посаду провідного консультанта з питань аналітичних досліджень» (консультаційні послуги)".

Додаткова інформація може бути отримана за наведеною нижче електронною адресою.

Міжнародна громадська організація «Київський Економічний Інститут»,

вул. Дмитрівська, 92-94

01010, Київ, Україна

Проект підтримки реформ у сільському господарстві та земельних відносинах

тел.: (38-044) 492-80-12

факс: (38-044) 492-80-11

E-mail: land_project@kse.org.ua

http://www.kse.org.ua/uk/about/KSE-team/vacancy/Senior%20Analyst%20KEI/





Партнери