Проект «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах в Україні»

Тренінги для адвокатів «Захист прав на землю. Судовий захист та досудове вирішення проблем землевласників та землекористувачів»: усі презентації

18.01.2019

Тут представлено матеріали тренінгів для адвокатів з актуальних питань земельних правовідносин, які відбулися у грудні 2018 у рамках Програми Світового банку та ЄС «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги Мін'юсту. Кваліфікацію на них підвищили понад 125 адвокатів.  


Тренінги «Захист прав на землю. Судовий захист та досудове вирішення проблем землевласників та землекористувачів» пройшли акредитацію в Національній асоціації адвокатів України. 

1. Захист прав на земельну ділянку у досудовому порядку. Презентація

2. Захист прав на земельну ділянку у судовому порядку_1. Презентація

3. Захист прав на земельну ділянку у судовому порядку_2. Презентація
  
4. Практика ЄСПЛ щодо захисту прав на земельну ділянку. Презентація

У рамках серії каскадних тренінгів для юристів "Земельна просвіта", у трьох областях – Київській, Львівській та Миколаївській - упродовж листопала-грудня 2018 відбулися також спеціальні тренінги для юристів системи Безоплатної правової допомоги та юристів ОМСУ, ОТГ, землевпорядників та нотаріусів. Загалом ними охоплено понад 400 правників.

Дивіться також: 

При використанні матеріалів обов'язкове посилання на Програму Світового банку та ЄС "Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні" та Координаційний центр правової допомоги. 

Контакти для запитань та пропозиційlandtraining2018@gmail.com




Партнери